Mengenai Saya

Foto saya
madiun, Indonesia
PROUD 2 b MY SELF...... my name is rudi ahmad bin baddu lahir pada tanggal 02/03/1986... anak pertama dari 6 beradik... born in south sulawesi indonesia... kemudian my parent and i hijrah gi kota kinabalu sabah malaysia... kat situ lah aku dibesarkan...mencoba tuk menjadi hamba yg taat (walaupun masih bnyak kekurangan di sana sini)..FCBarcelona diehardfans..... ~ VISCA el BARCA~ & im ANTIMADRIDISTA..my biges dream is 2 see them play in camp nou..love travelling,melamun,ketawa,.... i love funny people... skarang tngah blajar d pondok pesatren alfatah temboro,magetan jawa timur,indonesia... PROUD 2 B MY SELF thats my blog name...

20 Mei 2011

akhirnya,,,,,,,,,,,,,,,

hahahahahah........at last.....jadi jua aku pnya blog.
reason why i made this blog is..... hurm mybe coz my kazen....dia ada buat blog http://kjaharun91.blogspot.com/ nah kat dalam blog tu dia ada crita macam2....best juga share crita2...hehehehe akhirnya jadik lah nie blog....
selain tuk jadi blog pribadi blog nie juga untuk expose what im thingking dan juga untuk bagi pendapat tentang zaman skang nie n share what can i share mybe story of orang2 yg tlah pun berjaya ngan usaha dia sendiri dan untuk share my experience

.......harap2 bermanafaat lah untuk semua orang...
LUV YA ALL.........
napa aku namakan blog nie PROUD 2 B MY SELF....hermmm mungkin bab kehidupan ku yg pnuh ngan liku2....yg kadang buat aku rasa putus asa ngan diri sndiri....or mungkinjuga bab aku hidup d dua dunia (indonesia malaysia) yg kadang mmbuat orang memandang sebelah mata...mungkin juga bab aku skolah kat madrasah yg kadang membuat orang brkata "d makan kaitu ALQURAN nnti lau ko nikah????"....terserah lah ko mo cakap apa bab IM PROUD 2 B MY SELF........

3 ulasan:

kjaharun berkata...

awesome blog... baru buat da pakar.. good story :)

rudionam86 berkata...

heheheh thanks ..

kjaharun berkata...

most welcom la brow :)

sila baca

http://rudionam86.blogspot.com/2011/07/my-dream.html