Mengenai Saya

Foto saya
madiun, Indonesia
PROUD 2 b MY SELF...... my name is rudi ahmad bin baddu lahir pada tanggal 02/03/1986... anak pertama dari 6 beradik... born in south sulawesi indonesia... kemudian my parent and i hijrah gi kota kinabalu sabah malaysia... kat situ lah aku dibesarkan...mencoba tuk menjadi hamba yg taat (walaupun masih bnyak kekurangan di sana sini)..FCBarcelona diehardfans..... ~ VISCA el BARCA~ & im ANTIMADRIDISTA..my biges dream is 2 see them play in camp nou..love travelling,melamun,ketawa,.... i love funny people... skarang tngah blajar d pondok pesatren alfatah temboro,magetan jawa timur,indonesia... PROUD 2 B MY SELF thats my blog name...

26 Julai 2011

my dream...

assalamualaikum warahmatullah....
fuhhhhh..dah lama tak buat post...heemmmmm nak post apa ya
haaaaaa...terigat pla kejadian tadi malam...
tadi malam tak tau kenapa nda dapat pejam mata.....
mula baring jam 1:25....sampai jam 3:30 pun mata tak boleh nak pejam
apalagi aku pun ambil lah laptop abis tu layan bloog kat fb....
tngah2 asyik layan bloog2 tejumpa 1 bloog [alexa yussida] .....fuyyyooo...
bikin jeles (jeles sampai tahap gaban sua dia buat)..best giler
nak tau apa dia post...??? tak nak....apasal tak nak...???
takpe2 korang tak nak pun aku bagi tau jugak...hak3x..
cerita dia camnie......
penulis bloog tu tulis cerita perjalan2 dia waktu gi manchester uk,velensia,madrid...
dan yg paling aku tak tahan dan tak boleh trima dia gi nou camp barcelona....
adeeiiii (jeles sampai keluar ingus aku dia buat) siap ngan gambar lagi...
keluar air liur tengok...adeiii...
jadi aku pun tefikir lah nak buat post nie....
tapi beza sikit la...kalau dia post tempat2 yg dia dah pegi...
tapi lau aku pulak lain....aku nak post tempat2 impian yg aku nak pegi...
hehehehehe
maklum lah orang tak berpunya....jadi berimpian pun dah syukur..
bak kata seorang artis indonesia "HIDUP BERAWAL DARI MIMPI" hehehhe
well...nie lah tempat2 impian aku...yg slalu terbawa dalam mimipi.

enjoy it...


2 Julai 2011

renungan bersama

hemmm.....
lama sua aku nda membebebel kat bloog niee
(pinjam lu ayatnya c kaja hhahahaha...piss kaja)
hehehehehehe.....hari nie aku nak share
kata2 mutiara dari shabat juga menantu nabi S.A.W
ALI R.A (gudang ilmu).......
smoga bermanffat untuk semua










sila baca

http://rudionam86.blogspot.com/2011/07/my-dream.html